Topcon

Ime Topcon prepoznatljivo je i cijenjeno širom svijeta kao vodeći proizvođač visoko kvalitetnih diagnostičkih instrumenata, opreme i software-a za oftalmologiju, optometriju i diabetologiju.

Topcon u Europi

Topcon u Europi je osnovan 1970. da koordinira prodajne i marketinške aktivnosti Topcon proizvoda u Europi. Za daljnju potporu brzo širenje dvije glavne poslovne jedinice, Topcon Europe se podijelio 2005 u Topcon Europe Holding, Topcon Europe Medical i Topcon Europe Positing.

Topcon Europe Medical ima opsežne prodajne mreže podružnica i distributera koji obuhvaćaju Europu. Naša snažna lokalna prisutnost omogućuje nam ostati u bliskom kontaktu s oftalmolozima i optičarima u cijeloj Europi. Naš cilj je pružiti prvoklasnu uslugu i brzi odgovor koji naši klijenti s pravom očekuju.

Topcon, Japan

Tvrtka Topcon Japan osnovana je 1932. kao specijalizirana tvornica za proizvodnju optičkih instrumenata. Od svog osnivanja, Topcon je usmjeren na kvalitetu i inovativnost. Tijekom godina Topcon Corporation je postao svjetski multinacionalna tvrtka s podružnicama u Aziji, Americi i Europi. Danas Topcon zapošljava preko 4000 ljudi širom svijeta na 10 domaćih i 26 inozemnih podružnica i podružnica za proizvodnju. Topcon Japan je na popisu u Tokyo Stock Exchange.

 

Tvrtka

 

 

Topcon zgrada